Een ongewone en mooie ondersteuning voor DAN research

Rogier Guns uit Nederland, Global Change Manager bij Philips, sportduiker en tevens ook DAN lid die ook diverse DAN cursussen gevolgd heeft, publiceerde in 2010 het boek „Zacht Veranderen“ Een boek gebasseerd op zijn ervaring bij organisatieveranderingen.

Nog voor het boek uitkwam in 2009 had Rogier reeds besloten een deel van de opbrengst van het boek aan een goed doel te schenken. Als duiker, die het werk van DAN waardeerd, nam hij toen contact op met DAN met de vraag of hij dit geld aan DAN Research kon schenken. Op die manier kon hij de studies en wetenschappellijke projecten op het gebied van duikveiligheid ondersteunen. Een beslissing die hij ook kenbaar maakt op √©√©n van de eerste pagina’s van zijn boek, waar de auteur over DAN Europe Foundation praat en zijn beslissing verklaart.

Ter gelegenheid van de overschrijving van de som van 315,50€ als deel van zijn eerste Royalty, maakt Rogier ook bekend dat hij twee exemplaren van zijn boek wil schenken aan DAN Europe leden. Om kans te maken op een exemplaar dien je op deze vraag een juist antwoord te geven: “Waarvoor dient een doppler meting voor en na de duik?” U kan uw antwoord, tesamen met uw naam en adres, sturen naar: [email protected].

Een exemplaar van het boek van Rogier Guns wordt naar de eerste twee lezers gestuurd die het juiste antwoord wisten te geven. Wie ook het werk van DAN Research wil ondersteunen met een donatie, kan ons contacteren op: [email protected]

Artikel herunterladen

Tauchen Sie in die
neuesten Geschichten ein,
bevor es andere tun.

Abonnieren Sie den
Alert Diver
Newsletter.